waarom gerefurbished iphone kopen

Tegenwoordig kom je de term ‘refurbished’ steeds vaker tegen onder smartapparatuur zoals tablets en mobiele telefoons. De term verwijst naar een tweedehands product wat meestal door de aanbieder zelf is onderzocht en waar nodig is opgeknapt. Refurbished Apple apparatuur, zoals refurbished iPhones en Macbooks kunnen hierdoor flink lager in prijs te koop worden aangeboden. Is een nieuw Apple product voor sommige mensen te duur in reguliere winkel, dan maakt een refurbished prijs de aankoop ineens wel mogelijk.

Waarom zou je refurbished kopen?

Goed functionerend refurbished smart apparatuur kan je een hoop extra kosten besparen, terwijl je gewoon een goed product koopt. Dit is wat refurbished aantrekkelijk en betaalbaar maakt. Wie voor refurbished gaat doet er wel verstandig aan dit bij een erkende webwinkel te kopen zoals bijvoorbeeld Coolmix.

Wie voor nieuw gaat kiest meestal een toestel in combinatie met een abonnement. Het maandtermijn staat dan meestal voor 2 tot 3 jaar vast. Wie de abonnementskosten van het dit maandtermijn afhaalt ziet dat er enkele tientallen euro’s per maand voor het toestel betaald moet worden, en dat enkele jaren lang. Op termijn loopt dit bedrag fors op en is de aanschaf van een refurbished toestel alsnog vele malen goedkoper. 

Wie wil besparen op de aanschaf van een mobiel toestel of tablet doet er verstandig aan even een kleine rekensom te maken. In praktisch alle gevallen ben je echt het voordeligste uit met een refurbished toestel.

Coolmix | Refurbished kopen

Coolmix.nl is aangesloten bij het erkende webwinkel keurmerk ‘Thuiswinkel waarborg’. Hierdoor is de klant verzekerd van een hoogwaardige aankoop en geldende garanties. Zo kun je jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen (indien je niet hebt gekozen voor achteraf betalen) daarbij geldt er een garantie van 2 jaar op je aankoop. Op deze wijze is het veilig om een refurbished iPhone, Macbook of Samsung te kopen.

Door admin